Met welke oliën mixt rozemarijnolie goed?

Rozemarijnolie kan met meerdere etherische oliën gemixt worden. Rozemarijnolie werkt verkwikkend, verfrissend en stimulerend. Bij etherische oliën onderscheiden we de volgende geurcategorieën:

Error fetching: cURL error 28: Operation timed out after 2001 milliseconds with 0 bytes received

Rozemarijnolie valt onder de plantengeuren. Plantengeuren staan er om bekend goed te combineren met houtgeuren en mint geuren. Specifieke oliën waarmee rozemarijnolie goed mixt zijn wierookolie, salieolie, cederolie, basilicumolie, tijmolie, citronellaolie, citroengrasolie, geraniumolie, kamilleolie, pepermuntolie en kardemomolie. 

Wilt u gemixte olie bestellen?

Wij kunnen etherische rozemarijnolie, maar ook alle andere oliën in ons assortiment voor u op maat mengen. Alleen al met etherische rozemarijnolie kunnen wij honderden combinaties voor u maken, helemaal naar uw wens. Vanaf 100 ml van uw blend naar keuze rekenen wij geen extra verwerkingskosten voor het mengen en het maken van het label op maat. Bij "Mixen op maat", vindt u meer informatie over op maat gemixte oliën, de prijzen, en de mogelijkheden.

Wilt u direct rozemarijnolie bestellen?


groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:    
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen. Wil van 4You Webventures een echt familiebedrijf maken.

Hoge kwaliteit rozemarijnolie, lage prijs!

Betaling via Ideal, MrCash / Bancontact en Paypal!

Hoge klanttevredenheid!

Live chat klantenservice!