Met welke oliën mixt kruidnagelolie goed?

Etherische oliën zijn op geur basaal in te delen in negen categorieën. Binnen een categorie combineren de etherische oliën praktisch altijd.  

De geurcategorieën zijn:

Verder zijn er nog (huid)verzorgende draagoliën die geen specifieke sterke geur hebben. Voorbeelden hiervan zijn rozenbottelolie en marulaolie.

Kruidnagelolie valt onder de kruidige geuren.  Etherische oliën met kruidige geuren combineren goed met bloemengeuren, oriëntaalse geuren en citrusgeuren. Kruidnagelolie is echter veelzijdiger dan de meeste kruidige etherische oliën. Etherische kruidnagelolie mengt goed met basilicumolie, bergamot olie, kaneelolie, scharlei-olie, grapefruitolie, lavendelolie, citroenolie, pepermuntolie, rozenolie, rozemarijnolie en ylang ylang olie.

Wilt u een etherische olie blend bestellen?

Met de etherische oliën in ons assortiment en met verschillende doseringen kunnen wij duizenden blends voor u op maat maken. Bij een bestelling van 100 ml etherische olie of meer rekenen wij bovendien geen extra verwerkingskosten, slechts de prijs van de gebruikte etherische oliën. Bij een bestelling van 50 ml rekenen wij een klein bedrag van €2,- als verwerkingskosten. Meer informatie over op maat gemixte etherische oliën vindt u bij mixen op maat. Via deze pagina kunt u uw blends op maat samenstellen en bij ons bestellen.

Wilt u direct kruidnagelolie bestellen?

groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:    
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen. Wil van 4You Webventures een echt familiebedrijf maken.

 

Hoge kwaliteit kruidnagelolie, lage prijs!

Betaling via Ideal, MrCash / Bancontact en Paypal!

Hoge klanttevredenheid!

Live chat klantenservice!