Wat is rozenbottelolie?

Rozenbottelolie is de etherische olie die ontstaat als de zaden van de rozenbottel worden geperst. De rozenbottelolie die wij bij 4You Webventures aanbieden is koudgeperste rozenbottelolie. Etherische rozenbottelolie is een gewild product voor haarverzorging en huidverzorging.

Verschil tussen rozenbottelolie uit de vrucht en rozenbottelolie uit de zaden

Is er een verschil tussen rozenbottelolie die uit de vrucht van de rozenbottel gehaald wordt en de olie die uit de rozenbottel zaden geperst wordt? Ja en nee.
Als men het over rozenbottelolie heeft bedoelt men over het algemeen de olie uit de zaden van de rozenbottel en wij bij 4You Webventures gaan hier in mee. Er kan echter ook een olie worden gemaakt met de vrucht van de rozenbottel. Deze olie is echter veel minder populair. De etherische olie die gemaakt wordt met de vrucht van de rozenbottel is veel minder krachtig en minder bevorderlijk voor uw huid en haar dan de etherische olie uit de zaden van de rozenbottel. U mag dan ook aannemen dat als u ergens rozenbottelolie tegenkomt dit hoogstwaarschijnlijk olie is uit de zaden, tenzij er specifiek meer verschillende soorten rozenbottelolie worden aangeboden.

Meer algemene informatie over rozenbottelolie:

Wilt u direct rozenbottelolie bestellen?


groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:    
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen.