Verzending

Verzending

Verzending naar Nederland.

Verzending van uw bestelling op etherische-olie.com binnen Nederland verloopt via DHL Parcel en kost €5,75. Wij doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te versturen. Voor 3 uur ‘s middags besteld betekend dan ook in de meeste gevallen de volgende dag in huis. Verzending kan ook naar een Kiala pakketpunt voor slechts €3,95. Het pakket ligt normaal gesproken 1 werkdag na verzending op uw lokale Kiala pakketpunt. Bestellingen die u doet op zondag en maandag gaan vanwege beperkte openingstijden van het Kiala pakketpunt met de zending van dinsdag mee.
Onze 20 ml flesjes kunnen worden verzonden met de brievenbuspost. Dit is binnen Nederland gratis. 

Verzending naar België.

Verzending van uw bestelling op etherische-olie.com naar België verloopt via DPD en kost €7,95. Meestal is uw pakket in 1 tot 2 werkdagen bij u thuis. Verzending kan ook naar een Kiala pakketpunt voor slechts €5,95. Het pakket ligt normaal gesproken 2 werkdagen na verzending op uw lokale Kiala pakketpunt. Bestellingen die u doet op zondag en maandag gaan vanwege beperkte openingstijden van het Kiala pakketpunt met de zending van dinsdag mee.
Onze 20 ml flesjes kunnen worden verzonden met de brievenbuspost. Dit begint bij €1,45.

Afhalen

Ook afhalen van uw etherische olie bestelling in Apeldoorn is mogelijk. Selecteer hiervoor de optie 'afhalen' voordat u afrekent. Uiteraard is afhalen gratis. Nadat uw bestelling is verwerkt nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een tijd en datum voor het afhalen af te spreken.

Hoge kwaliteit etherische oliën tegen scherpe prijzen!

Betaling via Ideal, Mistercash, overboeking en Paypal!

Hoge klanttevredenheid!

Live chat klantenservice!