Over ons

Welkom op deze 4You Webventures website! Deze website is een van de vele websites van 4You Webventures.

4You Webventures is in september 2011 opgezet om een gecentraliseerd punt te bieden voor het aanbod van laptop adapters via www.laptopadapters4you.nl .

Daarnaast valt sinds 2014 ook www.mentholkristallen.nl onder de vlag van 4You Webventures. Via www.mentholkristallen.nl leveren wij gekristaliseerde menthol tegen aantrekkelijke groothandelsprijzen aan zowel consumenten als bedrijven.

Begin 2015 is het assortiment vergroot door het toevoegen van de websites www.patchouli-olie.nl , www.kaneelolie.nl en www.kruidnagelolie.nl . Net als www.mentholkristallen.nl leveren wij via deze drie websites producten tegen groothandelsprijzen, niet alleen aan bedrijven, maar ook aan consumenten.

Eugenol.nl werd voorjaar 2016 toegevoegd aan het steeds ruimer wordende assortiment van 4You Webventures. Eugenol is de pure vorm van de werkzame stof in kruidnagelolie en kaneelbladolie.

Zomer 2016 voegden wij 2 nieuwe webshops toe: pepermuntolie.eu en lavendelolie.net

Daarnaast kunt u sinds eind 2016 ook terecht op Etherische-olie.com. Door onze etherische oliën te combineren op etherische-olie.com wordt het voor u makkelijker meerdere oliën tegelijk te bestellen. Daarnaast is het voor ons makkelijker om 1 website te verbeteren dan meerdere websites die deels overlappen.

Eind 2016 hebben we weer 3 nieuwe etherische oliën toegevoegd aan ons assortiment. Dit betreft rozenbottelolie, citroenolie en eucalyptusolie.

Begin 2017 kregen wij citronella olie, kamferolie, tea tree olie en tijmolie in het assortiment en halverwege 2017 kwamen hier oregano olie, bergamotolie, marula olie en ylang ylang olie bij, gevolgd door cederolie in het laatste deel van 2017.

Begin 2018 werd ons assortiment uitgebreid met jasmijnolie en jeneverbesolie, en eind 2018 kwamen hier sinaasappelolie, gemberolie en wierookolie bij.


Waar wij voor staan:

Samen met enkele directe familieleden probeer ik uw bezoek en eventuele aankopen op alle websites die onder 4You Webventures vallen zo plezierig en gemakkelijk mogelijk te maken.  Daarom mag u van ons verwachten dat wij ons houden aan de volgende 3 'G's:

Goedkoop
Wij streven er naar u de laagste prijzen voor de door ons verkochte producten op de markt te bieden. Mocht u ergens anders een lagere prijs vinden dan neemt u contact met ons op (via de livechat of het contactformulier) en dan doen wij ons uiterste best u een nog scherpere prijs te bieden!

Gemakkelijk
Wij doen ons best alles voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bestellen, verzendgegevens invoeren, betalen en wij zorgen voor de rest!

Geen gedoe
Wij kunnen helaas niet 100% voorkomen dat er fouten gemaakt worden. Gebeurt dit wel dan zullen wij er alles aan doen om u tevreden te stellen. Twijfel dus niet om ook contact met ons op te nemen en wij doen ons uiterste best u tevreden te stellen!

Alvast heel veel plezier toegewenst met uw aankoop!

Jaco Hollebrandse

4You Webventures
van Meekerenstraat 124B
3034GD Rotterdam
Kvk nummer: 53567609
www.4youwebventures.nl 
www.etherische-olie.com
 
www.laptopadapters4you.nl
www.mentholkristallen.nl
www.bergamotolie.nl
www.cederolie.nl
www.citroen-olie.nl
www.citronellaolie.nl
www.eucalyptusolie.eu

www.eugenol.nl
www.jasmijnolie.nl
www.jeneverbesolie.nl
www.kruidnagelolie.nl
www.kamferolie.nl
www.kaneelolie.nl
www.kruidnagelolie.nl

www.lavendelolie.net
www.marulaolie.eu
www.pepermuntolie.eu
www.patchouli-olie.nl
www.rozenbottel-olie.nl
www.teatree-olie.nl
www.tijmolie.nl
www.ylangylangolie.nl