Met welke oliën mixt oregano olie goed?

Etherische oliën mixen is zo makkelijk nog niet. Natuurlijk kunt u willekeurig twee verschillende etherische oliën mengen, maar het is natuurlijk niet zeker of het resultaat u ook bevalt tenzij u eerdere ervaringen heeft met het mengen van deze specifieke oliën. Het is belangrijk dat u van tevoren weet met welke etherische oliën oregano olie goed mixt. Er zijn enkele specifieke richtlijnen welke geuren goed met elkaar combineren: (voorbeelden tussen haakjes)

Error fetching: cURL error 28: Operation timed out after 2001 milliseconds with 0 bytes received

Oregano olie valt naar onze mening in de categorie met plantaardige geuren. Plantaardige geuren mengen goed met mintgeuren en houtgeuren.

Anderen vinden oregano olie meer in de kruidige categorie vallen, en hier is ook wat voor te zeggen. Op basis daarvan zou je kunnen zeggen dat oregano olie goed mengt met bloemengeuren, citrusgeuren en oriëntaalse geuren. 

Oliën die vaak worden gecombineerd met oregano olie zijn onder andere bergamotolie, cederolie, citroenolie, citronella olie, cypress olie, eucalyptusolie, lavendeloliepepermuntolie, rozemarijnolie, tea tree olie en tijmolie

Etherische olie op maat.

Wij maken graag een etherische olie blend voor u op maat. Vanaf 100 ml rekenen wij hier geen extra kosten voor! U kiest uw favoriete blend en de verhouding van de olie en wij maken die voor u op maat. U vindt meer informatie over Mixen Op Maat en hier kunt u ook een bestelling plaatsen van de door u gewenste olie.

Wilt u direct oregano olie bestellen?

groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:    
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen. Wil van 4You Webventures een echt familiebedrijf maken.

Hoge kwaliteit oregano olie, lage prijs!

Betaling via Ideal, MrCash / Bancontact en Paypal!

Hoge klanttevredenheid!

Live chat klantenservice!