Met welke oliën mixt kamferolie goed?

Als u etherische oliën wilt mixen zijn er enkele richtlijnen hoe u de juiste geuren combineert. Eerst delen we de geuren in categorieën op. De categorieën zijn: (voorbeelden tussen haakjes)

Verder zijn er nog (huid)verzorgende draagoliën die geen specifieke sterke geur hebben. Voorbeelden hiervan zijn rozenbottelolie en marulaolie.

Kamferolie heeft een medicinale geur. Medicinale geuren mixen over het algemeen goed met houtgeuren. Kamferolie mengt ook goed met lavendelolie, melisseolie, rozemarijnolie, zoete basilicumolie, kamilleolie en cajeputolie. Vanwege haar veelzijdigheid raden we mengen met lavendelolie in het bijzonder aan, deze olie mengt niet alleen goed met kamferolie, maar met nog veel meer verschillende etherische oliën.

Etherische olie op maat.

Alleen met kamferolie kunnen er al tientallen combinaties gemaakt worden samen met andere etherische oliën. Wij maken graag een etherische olie blend voor u op maat. Vanaf 100 ml rekenen wij hier zelfs geen extra kosten voor! U kiest uw favoriete blend en de verhouding van de olie en wij maken die voor u op maat. Meer informatie vindt u op de pagina Mixen Op Maat en hier kunt u ook een bestelling plaatsen van de door u gewenste olie.

Wilt u direct kamferolie bestellen?

groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen. Wil van 4You Webventures een echt familiebedrijf maken.