Met welke oliën mixt citronellaolie goed?

Met welke etherische oliën mixt (javaanse) citronella olie goed?

Er zijn enkele algemene stelregels met betrekking tot het mixen van etherische oliën. Hiervoor is het van belang dat we de oliën in geurcategorieën opdelen. De categorieën zijn: (voorbeelden tussen haakjes)

Verder zijn er nog (huid)verzorgende draagoliën die geen specifieke sterke geur hebben. Voorbeelden hiervan zijn rozenbottelolie en marulaolie.

 

Citronella valt onder de citrusgeuren. Over het algemeen zijn citrusgeuren vrij veelzijdig. Ze mengen meestal goed met bloemengeuren, houtgeuren, mintgeuren, kruidige geuren en oriëntaalse geuren. Citronella olie mengt vooral goed met cederolie, salieolie, eucalyptusolie, geraniumolie, lavendeloliecitroenoliepepermuntolie, rozemarijnolie en tea tree olie

Lavendelolie is een populaire olie om te mixen met citronella olie. De mix van deze twee etherische oliën geeft een volle, zwoele, rustgevende geur.

Etherische olie op maat.

Alleen met citronellaolie kunnen er al tientallen combinaties gemaakt worden samen met andere etherische oliën. Wij maken graag een etherische olie blend voor u op maat. Vanaf 100 ml rekenen wij hier zelfs geen extra kosten voor! U kiest uw favoriete blend en de verhouding van de olie en wij maken die voor u op maat. U vindt meer informatie over Mixen Op Maat op onze webshop op Etherische-olie.com en hier kunt u ook een bestelling plaatsen van de door u gewenste olie.

Wilt u direct citronella olie bestellen?

groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:    
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen. Wil van 4You Webventures een echt familiebedrijf maken.

Hoge kwaliteit citronellaolie, lage prijs!

Betaling via Ideal, MrCash / Bancontact en Paypal!

Hoge klanttevredenheid!

Live chat klantenservice!