Etherische marula olie voor uw huid

Etherische marula olie beschermt de huid tegen de veroudering die weer, wind en zon met zich meebrengt. Dat UV straling schadelijk is voor de huid is bij veel mensen wel bekend en men gebruikt zonnebrand om de huid te beschermen. Pure etherische marula olie is de ‘zonnebrand’ tegen vervuiling, rook, hitte, koude, droogte en regen. Marula olie zit vol antioxidanten, gezonde oliezuren, vitaminen en mineralen. Hiermee legt marula olie een beschermende laag op de huid. Etherische marula olie gaat niet alleen externe factoren tegen die de huid verouderen, maar het werkt ook tegen interne factoren zoals stress, vermoeiheid en bepaalde hormonen.

Etherische marula olie gaat niet alleen het verouderingsproces van de huid tegen, de oliezuren in marula olie zorgen ook voor een mooie en gezonde huid. Marula olie wordt snel door de huid geabsorbeerd en maakt deze veerkrachtig en jong. Dit zorgt er voor dat uw huid zich sneller herstelt van problemen zoals acne, eczeem, puistjes, wondjes, groeistrepen en andere huidaandoeningen.

Etherische marula olie doet dit ook nog eens op een zeer verfijnde manier. De olie beschermt zonder dat het een dikke vettige laag achter laat. In tegenstelling! De olie laat de huid op een mooie natuurlijke manier glanzen.

Wilt u direct marula olie bestellen?


groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:    
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen. Wil van 4You Webventures een echt familiebedrijf maken.