De veiligheid van rozenbottelolie

De veiligheid van rozenbottelolie

Rozenbottelolie is een van de veiligste etherische oliën beschikbaar. De olie is primair bedoeld voor lichaamsverzorging en kan bijna altijd onverdund worden gebruikt. We willen u op enkele kleine punten wijzen met de betrekking tot de veiligheid van rozenbottelolie:

  • Neem rozenbottelolie niet in, tenzij dit wordt aangeraden door een medisch professional.
  • Houd er rekening mee dat net als bij andere sterke stoffen u een allergie kunt hebben voor etherische oliën. Smeer daarom de eerste keer dat u een etherische olie gebruikt een beetje verdunde olie aan de binnenkant van uw elleboog en wacht 15 tot 30 minuten om uit te sluiten dat er allergische reacties optreden.
  • Zorg er voor dat ogen, neus en andere kwetsbare lichaamsdelen niet in contact komen met rozenbottelolie. Bij irritaties raden wij u aan de geïrriteerde plek te spoelen met grote hoeveelheden water, en bij blijvende irritaties raden wij aan contact te zoeken met een medisch professional.
  • Houd etherische oliën uit de buurt van kinderen. Behandel etherische oliën als medicijnen of schoonmaakmiddelen, een overdosis kan gevaarlijk zijn.

Wilt u direct rozenbottelolie bestellen?


groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:    
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen. Wil van 4You Webventures een echt familiebedrijf maken.

Hoge kwaliteit rozenbottelolie, lage prijs!

Betaling via Ideal, MrCash / Bancontact en Paypal!

Hoge klanttevredenheid!

Live chat klantenservice!