De veiligheid van rozenbottelolie

Rozenbottelolie is een van de veiligste etherische oliën beschikbaar. De olie is primair bedoeld voor lichaamsverzorging en kan bijna altijd onverdund worden gebruikt. We willen u op enkele kleine punten wijzen met de betrekking tot de veiligheid van rozenbottelolie:

  • Neem rozenbottelolie niet in, tenzij dit wordt aangeraden door een medisch professional.
  • Houd er rekening mee dat net als bij andere sterke stoffen u een allergie kunt hebben voor etherische oliën. Smeer daarom de eerste keer dat u een etherische olie gebruikt een beetje verdunde olie aan de binnenkant van uw elleboog en wacht 15 tot 30 minuten om uit te sluiten dat er allergische reacties optreden.
  • Zorg er voor dat ogen, neus en andere kwetsbare lichaamsdelen niet in contact komen met rozenbottelolie. Bij irritaties raden wij u aan de geïrriteerde plek te spoelen met grote hoeveelheden water, en bij blijvende irritaties raden wij aan contact te zoeken met een medisch professional.
  • Houd etherische oliën uit de buurt van kinderen. Behandel etherische oliën als medicijnen of schoonmaakmiddelen, een overdosis kan gevaarlijk zijn.

Meer informatie

Veiligheid Informatie Blad

Wilt u direct rozenbottelolie bestellen?


groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:    
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen.