De veiligheid van oregano olie

Oregano olie is een van de veiligste etherische oliën op de markt. Zolang u uw gezonde verstand gebruikt bij het gebruik van oregano olie zal er niet snel iets mis gaan. Wij geven graag enkele richtlijnen voor het veilige gebruik van etherische oregano olie.

Ten eerste raden wij het af om oregano olie te gebruiken op jonge kinderen, tijdens zwangerschap en tijdens het geven van borstvoeding. Er is te weinig onderzoek gedaan naar het effect van oregano olie op uw ongeboren of jonge kind. Wij raden dan ook aan het zekere voor het onzekere te nemen en jonge kinderen niet direct in contact te laten komen met oregano olie, en hetzelfde gaat op voor uw (ongeboren) baby. Zorg dat u de oregano olie altijd bewaart buiten het bereik van kinderen, een kindveilige sluiting is geen garantie dat uw kind het flesje ook daadwerkelijk niet open krijgt, het maakt het alleen moeilijker.

Gebruik geen oregano olie wanneer u medicijnen gebruikt. Gebruik ook hierbij uw gezonde verstand: een paracetamol of een hoestdrankje zal niet snel problemen opleveren, maar bij zwaardere medicijnen raden wij het gebruik van oregano olie af.

Verdun oregano olie altijd, zowel als u de olie wilt slikken als wanneer u de etherische oregano olie op uw huid wilt gebruiken. Houd bij de eerste keer gebruik rekening met mogelijke allergische reacties, u kunt dit uitsluiten door een klein beetje verdunde oregano olie op de binnenkant van uw polsen aan te brengen.

Bij intern gebruik raden wij een dosering van MAXIMAAL 0.5 ml per persoon per dag aan verspreid over MINIMAAL 2 momenten op de dag.

Sluit het flesje etherische oregano olie goed af, hiermee voorkomt u bederf. 

Oregano olie kan de bloeddruk verhogen. Gebruik dan ook geen oregano olie als u last heeft van hartklachten of een hoge bloeddruk. 

Oregano olie kan zorgen voor een tragere bloedstolling. Gebruik daarom geen etherische oregano olie in de weken voordat u een operatie ondergaat en pas op met het gebruik van oregano olie als u last heeft van problemen met uw bloedstolling.

Pas op met etherische oregano olie als u last heeft van diabetes. Uw arts kan u hier meer over vertellen.

Wilt u direct oregano olie bestellen?

groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:    
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen. Wil van 4You Webventures een echt familiebedrijf maken.

Hoge kwaliteit oregano olie, lage prijs!

Betaling via Ideal, MrCash / Bancontact en Paypal!

Hoge klanttevredenheid!

Live chat klantenservice!