De veiligheid van citroenolie

Citroenolie is een van de veiligere essentiële / etherische oliën op de markt. Etherische citroenolie is meestal geschikt voor consumptie. Wel raden wij aan enkele punten in gedachten te houden bij het gebruik van citroenolie. Ten eerste is citroenolie een behoorlijk sterke stof. Wij raden dan ook aan de etherische citroenolie te verdunnen voordat u de olie in contact brengt met de huid. Ook als u de citroenolie gebruikt voor consumptie raden wij aan de olie altijd te verdunnen door deze te mengen door uw eten of drinken. Etherische citroenolie puur tot u nemen kan een prikkend of brandend gevoel veroorzaken in uw mond en slokdarm. Vermijd contact met de ogen, binnenkant van de neus en andere kwetsbare lichaamsdelen als u citroenolie aanbrengt op uw lichaam. Verder raden wij aan kinderen niet bloot te stellen aan etherische citroenolie. Behandel de citroenolie als een medicijn of schoonmaakproduct: houd deze achter slot en grendel zodat kinderen hier niet bij kunnen. Is de etherische citroenolie toch in contact gekomen met ogen / neus / andere kwetsbare lichaamsdelen of heeft u teveel van de olie ingeademd? Probeer eerst zoveel mogelijk van de citroenolie weg te spoelen met water en raadpleeg bij een aanhoudend brandend gevoel een medisch professional.

Als laatste willen wij u er op wijzen dat etherische citroenolie brandbaar is. Zorg dus dat u geen grote hoeveelheden citroenolie oververhit en houd de flesjes weg bij hitte of open vuur om brandgevaar te voorkomen.

Wilt u direct citroenolie bestellen?

groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:    
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen. Wil van 4You Webventures een echt familiebedrijf maken.

Hoge kwaliteit citroenolie, lage prijs!

Betaling via Ideal, MrCash / Bancontact en Paypal!

Hoge klanttevredenheid!

Live chat klantenservice!